Ajakiri Naised kirjutab, et tütar võttis Kersti palvet ülima tõsidusega, beebi nägi ilmavalgust tõeliselt maagilisel hetkel – kell 09.09.

“Tõepoolest, pea oli välja pistnud 09.05 ja fikseeritud sünnihetk on ametlikult 09.09. 09.09.09 kell 09.09 – müstiline!” on Kersti vaimustuses.

“Eriti soojaks teeb hinge see, et tütar püüdis mind säästa ja läks sünnitusmajja salaja, mulle teatamata. Helistas hommikul, kui oli juba sünnitanud. Ta teab, et ma poleks terve öö maganud ja oleks tema pärast närveldanud. Nüüd, kui kõne tuli, jalutasin Nõmmel mändide all ja esimene reaktsioon oli šokk ja õnnepisarad. See on imeline tunne, nagu lotovõit – sellised numbrid!”

Kersti elukaaslane Oliver Kruuda viibib peaministrit saatvas äridelegatsioonis Kasahstanis ja saatis õnnitlused Kerstile SMSi teel. Selgub, et maagiline päev on tähendusrikas ka Oliverile. 09.09.1936 sündis Oliver Kruuda 39aastaselt hukkunud isa.

Sandra on Kersti Männiku tütar eelmisest kooselust, Kersti vanem lapselaps on tema kaheaastane pojatütar. Oliver Kruudal on tema traagiliselt Copterline’i õnnetuses hukkunud kaasa Rutaga kolm last: Gerda (20), Karl (16) ja Gustav (11).