Koostöös produtsent Sven Lõhmusega mitu edukat plaati üllitanud Mari-Leen (21) kavandas plaani lahkuda Eestist juba läinud aastal, kui oli veel koos oma hollandlasest kallima Sietse Bakkeriga (24), kirjutab Kroonika.

Kevadel suunas saatus, seda ilma igasuguse tülita, Eurovisiooni ametliku veebilehe ja kogu kommunikatsiooni juhi Sietse ja Mari-Leenu eri teid sammuma.

Lauljatar tunnistab, et vahel tekib tal endise kallima järgi igatsus, kuid ta oskab suurepäraselt üksi hakkama saada.

«Lähen üheotsa piletiga, sest ma ei tea, kauaks ma sinna jään,» sõnab Mari-Leen enne äralendu. «Vaatan, mis saab. Lähen lihtsalt vooluga kaasa.»

"Olen alati tahtnud mingisuguse aja kuskil mujal elada. Kaalusin mitmeid variante, nagu näiteks Austraaliat. Vahepeal mõtlesin, et need kohad võiksid ju olla veel ka näiteks USA või London. Aga Austraalia ja USA on liiga kaugel, sealt ei tule just jõuluks koju."

Inglismaal on lauljatari sõnul aga veel kehvem kliima kui meil. "Ei ole õiget talve ega sügist, kogu aeg on selline vahepealne. Pluss see, et London on nii ülerahvastatud ja mind häirib see."

Nii otsustaski Mari-Leen koos sõbraga, et lähevad Hispaaniasse, Gran Canariale.

"Geograafilises mõttes ju Aafrika, aga kuulub Euroopa Liitu. Mis on ju mugav, mingisuguseid viisasid ega töölubasid ei ole vaja. Sealt käib ka palju lende Skandinaaviasse."

Refereeritud täisteksti loe Kroonikast.