Milliseid ettevalmistusi tegid enne saadet?

Sain sellest, et pean saatesse minema, teada alles kaheksa päeva enne. Ettevalmistusi tegime palju - Tori sotsiaalmaja juhataja Ave Aaslaid valis mulle ilusa valge särgi ning mantli. Minu hea sõbranna Maarja Raab leidis mulle sobiva ülikonna.

Meenub, kuidas sa PIMP TV-s sokke pesid – valasid keeva vett kaussi ja rääkisid juurde, et pole neid tükk aega pesnud. Kas telesaatesse minekuks ostsid uue sokid?

No alguses ma tahtsin üldse ilma sokkideta minna aga mu hea sõbranna Maarja leidis, et paljaste jalgadega küll ei tasu televisiooni minna. Õnneks oli ta mulle läinud jõuludeks uue paari kinkinud ja nii ma ei pidanud sokke ostma.

Saabusid stuudiosse nagu Hugh Hefner, käevangus kaks ilusat naist. Kes need olid?

Üks oligi mu hea sõbranna Maarja Raab ja teine tema tütar Diana. Andres Kuusk ütles mulle, et võin võtta kaasa viis külalist, aga sain ainult kaks.


Keda sa veel stuudiosse kutsusid?

No tahtsin Anu Saagimit, aga ta ütles, et on kolmapäeval Soomes. Saagim on fantastiline naine, mul on meeles, kui ta PIMP TV-ga mul külas käis. Ta on ikka uhke seltskonnadaam!

Sa oled suur Anne Veski fänn, kas sa teda ei tahtnud saatesse kutsuda?

Ei no Anne Veski on ikka superstaar, teda ei kõlba tülitada. Anu Saagim on ka, aga ta on selline bravuurikas. Ja muidugi on sama tore inimene Onu Bella, keda ma ka stuudiosse kutsusin, kuid ta ei saanud ka kahjuks tulla, ta pidi sel ajal loomakliinikus olema.

Ma oleksin võinud muidugi rohkem sõna saada, aga ega ma katteta lubadusi ka inimestele andma ei hakka. Väga sümpaatse mulje jättis mulle Urve Tiidus, kes enne saadet mul kätt surus. Saatejuhid olid samuti meeldivad.

Miks peaks rahvas sind valima vallavolikogu liikmeks?

Ma olen kirjamees ja inimesed tulevad minu juurde oma muresid kurtma.