Kui tänaseni on tantsuhuvilised saanud Eestis erinevate stiilidega tegeleda peamiselt fitnessklubides ja tantsustuudiotes, kus on reeglina vaja end pikaks ajaks siduda, on Tallinna Tantsuakadeemia puhul Märt Agu sõnul tegemist täiesti uue kontseptsiooniga. „Meil saavad olema tunnihinnad, mis tähendab, et tantsusõber saab maksta vaid selle eest, kui palju ta tegelikult teeb ning ühtlasi puudub vajadus siduda konkreetse treeningkava või stiiliga,“ selgitas Agu ja lisas, et Tallinna Tantsuakadeemia suur tantsustiilide valik saab olema kõigile igati taskukohane, sest tunnihinnad algavad kõigest 30 kroonist.

„Tallinna Tantsuakadeemia katuse alla kogunevad Eesti tipptreenerid ning mitmed juba tegutsevad ja tantsumaastikul tuntust kogunud tantsukollektiivid,“ märkis Agu, kelle sõnul tehakse parima kvaliteedi tagamiseks koostööd erinevate tantsustuudiotega üle maailma. „Julgen öelda, et meil saavad tantsusõbrad tegeleda kõigi stiilidega, mida Eestis pakutakse,“ ütles Agu. „Isegi kui meil mõnda tantsusõpra huvitavat stiili antud hetkel programmis ei ole, leiame talle siiski võimaluse soovitud alaga tegeleda.“

Kavas on tegeleda paljude populaarsete ja samas ka vähem levinumate tantsustiilidega. Valikusse kuuluvad näiteks rahvatants, vabatants, jazz, hip hop, kõhutants, break dance, salsa-merenge jpm. Plaanis on pakkuda ka seltskonnatantsu kursuseid igas vanuses soovijatele. Pärast pikki treeninguid saab tegeleda keha ja vaimu tasakaalu leidmisega nii jooga kui ka pilatese tundides.

Tallinna Tantsuakadeemia eestvedaja Märt Agu on Eesti tunnustatumaid koreograafe ja tantsupedagooge, kes on viimasel paaril aastal tuntust kogunud muuhulgas XVIII tantsupeo A-rühmade lavastaja ja üldjuhina, kahel järjestikusel aastal saate „Laululahing“ kooride liikumisjuhi ja koreograafina, saate „Tantsud Tähtedega“ žürii liikmena, X noorte tantsupeo 7.-9. klasside üldjuhina ning muusikal „Pipi“ koreograafi, tantsija ja näitlejana. Agu on ühtlasi 2010. aastal toimuva Suure Kalevi Võimlemispeo pealavastaja, järgmise aasta meeste tantsupeo erirühmade juht ja lavastaja ning Noorte laulu- ja tantsupeo 2011 tantsupeo ideeautor, pealavastaja ja üldjuht.