1830-kohalise Nokia Kontserdimaja avamisest on kindlasti palju rõõmu nii tallinlastel kui ka linna külastajatel – suurejoonelised festivalid, kontserdid, teatri- ja ooperietendused, muusikalid ja teised tipptasemel lava-showd ootavad kõik nüüd nautimist Tallinna südames ühe katuse all.

Lisaks paljudele esinduslikele kultuuriüritustele annab Nokia Kontserdimaja esmakordselt võimaluse korraldada Eestis tõeliselt suuri rahvusvahelisi konverentse. Kokku on kontserdimaja eesmärgiks võõrustada saalis vähemalt 200 erinevat sündmust aastas.

Palju põnevust avapäevast alates

Juba käesolevast aastast saab Solarise keskusest ja Nokia Kontserdimajast Vana Baskini Teatri ja Vanemuise muusikalide kodu Tallinnas, ka Pimedate Ööde Filmifestivali keskpunkt on sellest sügisest just Solarise keskuses. Detsembris jõuab Nokia Kontserdimaja suurel ooperiõhtul otseülekandes Eesti publiku ette maailmakuulsa La Scala ooperiteatri hooaja avaetendus, milleks on Georges Bizet „Carmen“ ning uuest aastast muutuvad ooperiõhtud Nokia Kontserdimajas lausa igakuiseteks.

Teadaolevatest suurüritustest toimub 2010. aastal Nokia Kontserdimajas Euroopa filmielu tähtsündmus – European Film Academy Awards ning kontserdi annavad New Yorgi sümfoonikud. Nokia Kontserdimajas alates 10. oktoobrist toimuma hakkavate põnevate ürituste täpsema info ja piletid saab Ticketpro või Piletilevi keskkondadest.

Regiooni kaasaegseim saal

Nokia Kontserdimaja ja kogu Solarise keskus on kergesti kättesaadavad ka liikumispuuetega inimestele – selleks tarbeks on kohandatud üks lift kontserdimaja ja üks keskuse poolel ning ka eraldi 16 ratastoolikohta saalis.

Nokia Kontserdimaja lavatehnika ehitus- ja paigaldustööd viidi läbi Prantsuse ettevõtte Caire spetsialistide poolt, kes valiti välja oma ala maailma parimate lavatehnikafirmade hulgast. Nende viimase aja tuntumad tööd asuvad kolmes nimekas Zenith’i kontserdihallis Prantsusmaal. Nokia kontserdimaja on üks esimesi saale maailmas, kus akustikat kontrollitakse elektroakustiliste vahenditega, et tagada külastajatele parim heliline elamus.

Nokia Kontserdimaja suurejooneline saal, kaasaegne tipptehnoloogia, mõnus atmosfäär ning mitmekülgne programm pakub kõigile kindlasti palju meeldivaid elamusi!