Kroonika kirjutas eile, et suvel hakkas levima kuulujutt nagu Vakra semmiks abielunaisega, kel väike laps. Koos käidi ööklubides ja väisati ka laulu- ja tantsupidu.

Nüüd olla naine oma abikaasale kuuluvast eramust välja kolinud - tema väidetav afäär Vakraga jõudnud lõpuks ka mehe kõrvu.

Vakra ütleb Publikule, et kui suhe on korras ja eksisteerib armastus, ei lõhu seda miski. "Veel vähem suudaks seda mina. Mulle on eeskujuks minu vanavanemad, kes tähistasid eelmise aasta teisel jõulupühal briljantpulmi."

"Tegemist on kindlasti ebaõnnestunud valimiseelse rünnaku või naljaga. Keegi n-ö hea vihjaja-luuletaja sai 500 krooni võrra rikkamaks," nendib poliitik.

"Kroonika järeldus, et orkuti naissoost sõbrad on ka tüdruksõbrad, on väga primitiivne. Tänase päeva seisuga on mul orkutis 741 sõpra, kellest enam kui pooled on naisterahvad. Sama primitiivset valemit kasutades võiks eeldada, et ülejäänud on minu poiss-sõbrad."

Vakra peab naise juures oluliseks isikupära ja stiilsust. Maitselagedus on mehe sõnul silmariivav.


Enne kui Rainer Vakrat hakati seostama salapärase abielunaisega, oli tal suhe aeroobikatreener Egle Elleriga (üleval pildireas). Miks paar lahku läks? "Meie suhe oli täis kirge, soojust ja teineteisemõistmist. Paraku oli meie mõlema elutempo niivõrd kiire, et lõpuks lihtsalt koosolemise aega peaaegu polnudki."

Vakrat on seostatud ka Maria Savisaarega, kuid seda mees ei kinnita: "Tegemist on viis aastat vana kuulujutuga, mille autor ja allikad on tänaseni teadmata," kommenteerib Vakra.