Üritades veel kuidagi etendust kirjeldada, siis võib öelda, et tegemist oli maailma illusionistide kullavaramusse kuuluvate trikkidega. Sinna hulka kuuluvad nii Veberi ilmumine lavale valge lina alt, seotud kätega endale pintsaku ja T-särgi selga tõmbamine ning asjade lina alt ära kaotamine.

Trikkidega käisid kaasas lood, kuidas need tulevad. Enamasti olid need seotud trikimeistri enda eluga ehk lühidalt kirjeldades käib Veber silmad lahti ringi ja otsib eeskujusid põnevatele illusioonidele elust enesest.

Iga triki juurde rääkis Veber loo, peamiselt oma noorusajast. Viidati muinasjuttudele ja pikem sissepõige tehti ka esimese armastuse juurde. Lavale tuli valges kleidis noor naisterahvas, kellega Veber tantsis ning mille kulminatsiooniks oli lavalt lina alt ära kadumine ja üheskoos saali  kesksel välja ilmumine.

Etenduse juurde käis ka naljategemine mustkunsti üle, mis kulmineerus aeg-luubis näitamisega, kuidas part Elvis lava keskel asuvast kastist lava servas seisva meesterahva süles olevasse pange jõuab. Nali seisnes peamiselt selles, et musta riietatud assistent jooksis pardiga ringi.

Etendus kulmineerus rahva seast valitud kaheksa inimese lavalt ärakaotamise ja saali rõdul väljailmumisega.

Veberi etenduse pilte vaata SIIT.