„Me üritame Nokia Kontserdimajas anda palju etendusi, aga oma ringirändamist me kindlasti ei lõpeta,“ kinnitas Aarne Valmis Publikule. Samuti ei hakata Tallinnas kõiki etendusi mängima Nokia Kontserdimajas, sest saal jääb osadele etendustele lihtsalt liiga suureks.

Kui tavaliselt müüakse Nokia Kontserdimajas pileteid parterisse, siis oktoobri lõpus esietenduvale satiiritükile "Prügikast 3 ehk Eesti masurka" on müüdud pileteid juba ka rõdule.

Eino Baskini 80. juubelile pühendatud "Prügikast 3 ehk Eesti masurka" on järg 1993. ja 1994. aastal mängitud "Prügikastidele". "Eesti masurka" järgib kahe eelneva etenduse struktuuri koosnedes sketšidest, mis koonduvad ümber peatelje. 

Aarne Valmise sõnul on uut etendust pärast kohalike omavalitsuste valimisi eriti vahva jälgida, sest etendusest ei puudu poliitiline satiir. Seda ohtu, et pärast valimisi peaks teksti ümber kirjutama hakkama, mänedžeri sõnul ei ole.

"Etendus on päevakajaline, aga otseselt kellelegi ära ei panda," lubab Valmis.

Juubilar Eino Baskin oma lubanud ka ise väikese rolliga vähemalt esietendusel üles astuda. Päris igale poole üle Eesti Baskin aga ilmselt ei jõua.
Aarne Valmis soovitab  neil, kes kindlasti Eino Baskinit laval näha soovivad, piletiostuga kiirustada, sest vabad on viimased kohad.