Kui eelmisel nädalal uue tulijana 24.-ndal positsioonil olev koht oli Hannah’i jaoks võrratu uudis, siis sel nädalal ilmuva üheksanda koha suhtes on lauljatar lihtsalt sõnatu.

 „See aasta on olnud raske ja üllatusi täis. Muusikatööstuses käivad nö. tsüklid seitsme aasta kaupa – on poistebändid ja kitarribändid, on aastad meesartistide ja naisartistide jaoks. See aasta on eriline. Inglismaal on ainuüksi selle aasta numbri sees briti muusikamaastikule tutvustatud 52 uut naisartisti ja selline ongi siin konkurents," räägib Hannah.

"Konkurents on tihe ja raske. Rääkimata olemasolevatest, edukates tegijatest, kelle lood raadiote playlistid vallutavad. Sellises olukorras juba teisel nädalal oma teise singliga esikümnesse jõuda on lihtsalt sõnuseletamatult üllas tunne.“

„Shadow On The Wall“ on sündinud Hannah’i ja Steve Bookeri koostööna – viimane on eelmise aasta edukaima laulu Duffy „Mercy“ autor. Steve Booker, kes salvestab hetkel lugusid eelmise aasta Briti superstaari võitja Alexandra Burke’iga ning Sugababes laulja Alesha Dixoniga nimetab Hannah’it suurepäraseks artistiks ja heliloojaks, kellega koostöö on olnud rohkem kui loominguline.

Duffy eelmise aasta edust rääkides poetab Booker, et see aasta on mõeldud Hannah’ile, laulja ja muusik, kes on töötanud aastaid oma eesmärgi nimel ning väärib rahvusvahelist tunnustust.

Sel nädalal jõudis „Shadow On The Wall“ ka Eesti raadiojaamadesse. Hannah külastas nädalavahetusel koduseid, kuid lendas juba esmaspäeval tagasi Londonisse, kus toimuvad uue singli videovõtted.