Tegemist on Röövel Ööbiku novembris plaadifirma Universal alt ilmuva seitsmenda kauamängiva „Ringrada“ avasingli “Kids’ Stuff Rokk/ Päike Maa” promovideoga, mille režissöörideks on tunnustatud tegijad Jan-Erik Nõgisto ja Veiko Õunpuu.

„Vana hea MTV kuldaegadest tuttav psühhedeelne virrvarr, samas nii fresh, kui veel olla saab. On ülimalt hea meel ka Leedu ja Läti MTV vaatajaile tutvustada nii kõva põhjanaabrite kultusartisti,“ kommenteeris Röövel Ööbiku meeleolukat eetrivallutust MTV Baltikumi muusikajuht Vidmantas Cepkauskas.

MTV FRESH-staatuse ehk kõrgeima võimaliku mängukordade arvu MTV eetris pälvivad kõige värskemad, aktuaalsemad ja muljetavaldavamad muusikavideod kogu maailmast, mis jõuavad  nädala jooksul ekraanile vähemalt 50-70 korda.

MTV Baltikumi kolmeaastase tegutsemisaja jooksul on kohalike (Baltikumi) artistide videotele määratud FRESH-rotatsioon seitsmeteistkümnel korral, millest üheksal puhul on see au osaks langenud Eesti artistide videotele. Tänavu on eestlastest FRESH-rotatsiooni pälvinud ka Bedwetters (video „Long.Some.Distance“), Chungin&The Strap-On Faggots („Zehn Jahre Alt“) ja Popidiot („Hanging On Friday).

„Kids’ Stuff Rokk“ video esmaesitlus leidis aset möödunud laupäeval edetabelisaates „MTV ZEN Balti TOP 20“, kus stuudiokülalisteks olid ka värksed FRESH-laureaadid, Röövel Ööbiku liikmed Raul Saaremets ja Sten Sheripov. Balti TOP intervjuu: