Esimesena astus vaatajate ette Sten-Martin Saarest (25), kes esitas loo "Olen valinud tee". Mihkel Raud nimetas esinemist pettumuseks: "Seda oleks võinud esitada paremini."

Maarjat aga häirisid esituse juures mustad noodid ja jõuetus. Rannap mõtiskles, et Sten esitles lugu tüdinult.

Mida rääkis Sten-Martin saate eel?

Robin Juhkental (21) valis võistluslooks "The Way You Make Me Feel". Maarja nimetas Robinit eriliseks. Mihkel Raud leidis, et loos oli hullust.

Kuula Robini muljeid enne saadet.

Kolmas, kes kohtunike ja rahva ette astus oli Kristen Kasuk (16). Tema esitas "I love Rock`n Roll". 

Rannap kurtis, et kõik ei tulnud välja - ta oleks Kristenilt rohkem oodanud. Mihkel Raud arvas, et Krisen mõjus Sulolikult ja Maarja meelest suisa võltsilt.

Millised tüdrukud meeldivad Kristenile saate stuudiovoorudest?

Neljas osaleja Mick Pedaja (16) oli valinud loo "Crazy". Mihkel Raud ütles, et Mick vigurdas häälega nagu tüdruk. Maarja nimetas noormeest väga musikaalseks ja arvas, et esitus oli lõtv ning ekslev. Rannap vaid kiitis: "Sul on musikaalsus, mis aitab sul väga loomulikult näida."

Mickul on teisigi saavutusi, kui stuudiovoor saates "Eesti otsib superstaari". Millised need on, seda vaata videost:

Andrei Ozdoba (23) võlus televaatajaid Seali lauluga "Get It Together". Maarja aga võlutud polnud: "Sa pabistasid liiga palju!" Rein Rannap pidas esinemist veidi nõrgaks. Mihkel Raud jagas kiidusõnu.

Kuid millised naised meeldivad Andreile? Seda näed videost:

Marten Kuningas (23) otsustas saatele teha kummarduse lauluga "Starman". Mihkel Raud ja Rein Rannap tunnustasid noormeest 100%. Maarja ütles, et poiss suhtles kaameraga.

Kas Marten oleks tõesti nõus alasti poseerima? Vaata videost:

Anis
Arumets
(18) esitas stuudiovoorus pala "Modern Myth", mis meeldis iseäranis Mihkel Rauale. Maarja kostis: "Nagu välismaa..."

Kuidas Anis end stuudiovooru eel tundis?

Beno Kudrin (19) valis laulu "Broken Strings". Maarja kiitis noormehe hääle taevani, kuid manitses, et Beno peab endaga tööd tegema. Mihkel Raud ütles, et laulja mõjus naeruväärselt.

Kust aga Beno nii vahva mütsi sai?

Keito Kaljulaid (17) esitas loo "Ain`t No Sunshine", mille kohta ütlesid Rannap ja Raud, et noormees käis laulu valikuga kõhuli. Samas nad lisasid: "Kuid hääletage tema poolt!". Maarja uskus, et 17aastane Keito muutub aastatega vaid paremaks!

Kas Keito meelest saavad muusikud rohkem naisi?

Jaanus Saago (19) ei avaldanud lauluga "Where did you sleep last night" mitte ühelegi kohtunikule muljet. Maarja ja Mihkel ootasid enamat...

Kuidas Jaanus end stuudiovooru eel tundis?

Ott Leplandi (22) esitatud "Permanent" sulatas kohtunike südamed. Mihkel Raud võttis esinemise kokku nõnda: "Sa oled üks kuradi hea laulja!"

Karel Tallermaa (22) "Everything" sai Rannapi poolt kiita. "Unusta hirm ja häbenemine," julgustas kohtunik meest. Mihkel Raud lootis, et järgmisel korral valib Karel parema särgi ega ilmu kohale sutenööri rõivastuses.

Hea lugeja! Kes on sinu lemmik? Kuidas jäid valitutega rahule?