16aastane koolipoiss on tüdrukutepunti fännanud juba viis aastat. "Iga kord kui taskuraha sain, läksin ajakirju ostma," räägib poiss, kes on ajakirjadest ja ajalehtedest lõigatud tüdrukute pildid kolme paksu kausta vahele kogunud.


"Ta on läbi aegade olnud meie üks suurimaid fänne, igal kontserdil platsis meid pildistamas ning autogramme oma albumile küsimas," tundis Katrin Keio kohe ära. "Viis aastat tagasi oli ta kasvult tunduvalt väiksem, selline tore 11-aastane popmuusikahuviline."

Poiss valis oma iidoliga kohtumiseks Niitvälja golfiväljaku. Katrin, kes on esmase golfi mängimise koolituse läbinud, tunnistas, et ei tea, millal taas väljakule pääseb, sest muid hobisid on töö kõrvalt juba niigi palju. Ta nimetab oma suurimateks hobideks muusika, jooga, surfi ja moe ning lisab: "Eelmisel suvel aset leidnud kuulsustevaheline golfivõistlus oli hästi vahva, sellisest üritusest võtaksin heameelega uuesti osa."

Ka Keio sattus mängust vaimustusse ning loodab kunagi eestlaste jaoks uudse spordialaga lähemalt tegeleda.

Tulihingeline Vanilla Ninja fänn meenutab seika Saksamaa reisist, kus tal õnnestus klassiõe ees napsata ninjade "Rockstarsi" viimane singel. "Klassiõde oli täitsa solvunud," naerab ta.

Siska tõdeb, et fännidega suhtlus on tal mõne aasta taguse Vanilla Ninja hiilgeajaga võrreldes oluliselt rahulikum. Ta jagab fännidele bändi tegemiste kohta aktiivselt infot ja teavitab neid kontsertidest. "Vanasti oli veidi raskem," ütleb ta ja lisab, et isegi kaubanduskeskuses oli raske liikuda, sest tüdrukutepundid võtsid end kiiresti sappa. "Privaatsest kinoseansist või jalutuskäigust näiteks loomaaias võisin vaid unistada."

"Ühed tüdrukud läksid koguni nii julgeks, et uurisid välja mu kodukoha ning ülikooligraafiku, et mind seal ikka ja jälle oodata. See muutus kiiresti koormavaks ja ahistavaks tundeks," meenutab ta.

Sel kuul ilmus Vanilla Ninja viimane album "Love is war" Brasiilias, kus tüdrukud loodavad kunagi ka kontserte anda.

Kõiki pilte Katrini ja Keio golfimängust näed SIIT.