"Pihvi" keskmes on Eesti väikealevikus elav abielupaar ja nende lapsed. Karin ja Riho on pärast viisteist aastat kestnud abielu teineteisest  võõrdunud. Rihot piinab see, et ta pole suutnud eduredelist üles ronida ja on endiselt sigalas lihttööline. Sealsamas veterinaarina tegutsev Karin on väsinud kuulamast mehe katteta lubadusi ning leevendamast tolle alaväärsustunnet. Oma suhete rägastikku sukeldunud vanematel ei jää üle tähelepanu, et märgata, mis toimub nende poegade elus.
Filmi peaosi mängivad Mari Abel ja Andres Mähar, nende poegade rollides Tõnu Tanel ja Ove Leiðovnieks. Filmi reþissöör on Mihkel Ulk, stsenarist Triin Sinissaar, produtsent Piret Tibbo-Hudgins, operaator Mihkel Ulk, kunstnik Ursula Vanamölder, helireþissöörid Mart Otsa ja Horret Kuus. "Pihvi" võtted toimusid Noarootsi vallas Pürksis. Filmi pikkus on 27 minutit. Filmi tootis stuudio Allfilm.

Lühifilm "Krantsid" on juba pälvinud eripreemiad Nordisk Panorama filmifestivalil ning Norra lühifilmifestivalil.
Filmi peategelane on 24-aastane moslemi immigrandist neiu Nazeeya, kellel on jäänud üks päev, et leida endale Eestist mees enne kui vanaisa ta koju viib ning traditsioonidele vastavalt oma sõbrale mehele paneb. "Krantsid" on traagiline lugu põlvkondade vahelisest mittemõistmisest ning sellest, et isiklik vabadus võib maksta väga kõrget hinda.
"Krantsid" on kaudseltinspireeritud rezhissööri enda läbielamistest. Sutharsan -Sui- Bala oli 4-aastane kui ta kodusõja tõttu Sri Lankalt Norrasse emigreerus.

"Krantside" peaosades astuvad üles näitlejad Jekaterina Novosjolova, Ago Soots, Jevgeni Gaichuk ja filmimise hetkel 14-aastane Paulo Kuleðov. Filmi stsenarist ja rezhissöör Sutharsan -Sui- Bala, produtsent Marianne Ostrat, operaator Meelis Veeremets, kunstnik Tiiu-Ann Pello, kostüümikunstnik Kristi Soe, helireþissöör Jevgeni Chernov. Film on eesti ja vene keeles ning üles võetud Tallinnas. Filmi pikkus on 39 minutit. Filmi tootsid stuudiod Alexandra Film ja Nocturne Productions.

"Pihv" ja "Krantsid" linastuvad uuesti Sleepwalkersi võistlusprogrammides ning kinos Artis Solarise keskuses novembrikuus.