"Üks kohalik suur ajakiri tegi mulle ettepaneku neile alasti poseerida," kirjutas Raud oma Twitteri kontol ja lisas, et võttis pakkumist komplimendina.

Anne&Stiili peatoimetaja Merle Liivak Rauale ettepaneku tegemist eikinnita ega lükka ümber. Ta soovitas kavalalt "süüdlasi" näiteks meesteajakirjast Playboy otsida.

Playboy peatoimetaja Tiina Kruus aga kinnitab, et nemad Rauale ettepanekut teinud pole. "Ega meie ju paljaid ei mehi ei pildista," viitab Kruus hoopis siresäärsetele kaunitaridele, keda ajakirja kaante vahelt rohkelt leida võib.

"Tõenäoliselt huvitus Mihklist Anne&Stiili toimetus," pakub Kruus vastu ja lisab, et naisteajakirjas on rubriik, kus pildistatakse just paljaid kuususi.

Tõepoolest, Anne&Stiili rubriigi jaoks "Keha lugu" on riided seljast visanud juba stilist Jana Hallas ja balletitantsija Toomas Edur, kes loobus fotoseeria jaoks siiski vaid särgist.

Publikul õnnestus ka teada saada, et naisteajakirja järgmisesest numbrist leiab juba sootuks alasti staari. Kas Raud oleks leheveergudel rohkem silmailu pakkunud, jääb teadmata, sest Aasias puhkusel viibiv mees jättis ettepaneku vastu võtmata. Samuti jättis Raud saladuseks, milline väljaanne teda alasti poseerima meelitas.