Röövel Ööbik, mille austajaks on olnud ka meie seast nüüdseks lahkunud legendaarne UK BBC1 raadiomees John Peel, tuli kokku juba 80ndate keskel. Tehes vahepeal elektroonilise muusika katsetusi Una Bomba nime all, on nad nüüdseks tagasi jõudnud kaasahaaravate kitarri-riffidega roki juurde. Samas kõlab nende uus album vägagi tantsuliselt, hulka on pikitud elemente diskost trance'ini ja mängu on toodud ka saksofon.

Ringrajalt on hetkel väljas duo-singel "Päike Maa (erostratos)/ Kids Stuff Rokk", mis on hästi vastu võetud nii raadiotes kui erinevates telekanalites.

Jan-Erik Nõgisto ja Veiko Õunpuu poolt tehtud Röövel Ööbiku video "Kids' Stuff Rokk" on juba teinud ka ajalugu, olles esimene Balti artisti video, mis on korraga esikohal mõlemas Baltikumi MTV edetabelis - Zen MTV Balti Top 20 ja regionaalne MTV hittide edetabel World Chart Express. Tähelepanu väärib ka fakt, et kolmandik Balti topi hääli on tulnud muidu natsionalistlike eelistustega leedukatelt.

Albumilt leiab ka 2009 aasta presidendi vastuvõtul debüüdi teinud "Thulelohe":

Röövel Ööbikut on võimalik näha ja kuulda 6. novembril Kaubamaja Ostuööl kl 21-22. Viienda korruse muusikapoes mängivad bändi liikmed plaate, sh oma uusi lugusid, on võimalik meestega juttu teha, autogramme küsida või niisama neile õlale patsutada.

Täispika live-esinemisega astutakse üles 4. detsembril Von Krahlis.

Röövel Ööbiku liikmed:

Tõnu Pedaru - vokaal
Raul Saaremets - trummid
Sten Sheripov - kitarr, klahvpillid
Allan Hmelnitski - basskitarr