Sellel nädalal ei saa mitte mingil tingimusel kahe silma vahele jätta reedel toimuvat punklegendi Propelleri kolmekümnendat juubelit!
Propa mitmedimensioonilisele mürglile sekundeerivad lastelauas kümne aastaseks saanud Kosmikud.
Särk lüüakse taaskord püksi nii vanadel kui uutel stagnantidel ja ülejäänud saavad maitsta musikaalse vabaduse mekki! Uuri lähemalt siit.

Sama julgelt võib soovitada kodumaa house'i kuningate Rulers of the Deep'i garanteeritult rajusid ja kvaliteetseid etteasteid Club Prive's ja Von Krahlis. Esitlusele tuleb uus album "Untitled Secret".
Muide, Prive's teeb säru ka üheksa aastat tagasi seljavigastuse tõttu tulemata jäänud DJ David Alvarado. Mees pole siiani Eestis käinud! Vaata täpsemalt siit.

Eesti hiphopi pealinn Rakvere ei lase latti alla ja reedel tõmmatakse taaskord plaadid keerlema! Rakvere Teatrikohvikus toimub järjekorras 49. LEJAL'NYTE klubiõhtu.
Seekordseks peaesinejaks on Rakvere 21. sajandi muusika üks edukamaid ekspordiartikleid Def Räädu koos kaaslastega. Erinevad DJ-d lasevad kõlaritesse ka hiphopi sugulasi ehk reggaet, dancehalli, dubstep'i ja jungle'it. Vaata lähemalt siit.

Tartu on õigusega õppimise linn ja seekord saab seal väga mugavalt tudeerida, mida tähendab dub-muusika. Õppetegevuse lihtsustamiseks pannakse laupäeval püsti Ülelinna Reggedisko!
Pärast teooria ehk õppefilmi vaatamist algab eesti parimate dub-teadlaste juhtimisel praktika ehk basside rohke tantsuõhtu! Lähem info siit.

Tasub meenutada, et nädalavahetus sisaldab ka aega, mil õues on valge ning eelmainitud piirkond sisaldab ka värsket õhku. Niisiis, mida teha, kui kätte on jõudnud pühapäev ja järsku meenub, et lisaks ka isadepäev!
Siin pole küll konkreetset retsepti välja pakkuda aga ideedepuudust aitab leevendada ürituste nimekiri, mille leiad siit.

Nädalavahetus võib alata!