Marillion esineb Tallinnas “Less is More” tuuri raames akustilise kontsertkavaga, kus tuleb esitamisele bändi kogu loominguparemik. Kui kontsert algab pühapäeval kell 19, siis samal päeval kell 14 toimub Solarise Apollo raamatupoes autogrammisessioon, kus fännidel on võimalik bändliikmetega kohtuda ja autogramme küsida.

Marillion on esimene rokkbänd, kes Solarise keskuses asuvas Nokia Kontserdimajas üles astub. Värskes 1828-kohalises Nokia Kontserdimaja saalis toimuva “Less is More” kontserdi piletid on saadaval Ticketpro ja Piletilevi müügikanalites.

Marillion tuli kokku 1979. aastal Aylesburys, Inglismaal, saades oma nime J.R.R. Tolkieni romaani pealkirjast Silmarillion. Tuntus kogunes kiiresti kaheksakümnendate algul maailmas leviva progressiivse roki taastuleku najal ja suuresti tänu sellele oli ka Marillioni algusaastate looming mõjutatud selliste progeroki gigantide nagu Genesis, Yes, Rush ja Pink Floyd muusikast. Kui aastal 1988 lahkus peale nelja stuudioalbumit bändist laulja Fish, tuli tema asemele karismaatiline Steve Hogarth ning tõi bändi uue südame ja energia. Alates sellest hetkest pole Marillioni koosseis muutunud: Steve Hogarth (laul), Steve Rothery (kitarr), Mark Kelly (klahvpillid), Pete Trewavas (bass), Ian Mosley (trummid).

Marillion on andnud välja 14 stuudioalbumit ning lisaks erinevaid kontsert- ja kogumikalbumeid. Neist edukaim on 1985. aastal ilmunud album Misplaced Childhood, mis jõudis Inglise plaadimüügitabelis esimesele kohale ja mille hittsingel Kayleigh oli singlitabelitippudes nii Inglismaal kui USA-s.

Eesti publik on Marillioniga kohtunud 1992. aastal, kui bänd oli Rock Summeri peaesineja.