"Ah nii! Ma ei räägi sellest üldse!" ärritub Gabriel Kubjas, kes on varem oma suhet meedias pikalt laialt kommenteerinud.

"Mul on Adelinaga... P...e. Ei hakka keegi siin midagi surkima," pahandab Gabriel ning küsib kas ta on mingi strippar Marco.

"Kas ma Marco Tasase moodi tõmblen kuskil ja räägin oma trussikutest? Ei räägi! See Marco tahab muudkui püünel olla. Ma pole temaga ühel tasandil. Olen tase kõrgemal. Ja pole Tasane mulle mingi rivaal," viib samuti striptiisiga raha teeniv Gabriel Kubjas teema mujale.

Veel mõni aeg tagasi lubas Gabriel kauni Adelina altari ette viia. Mis on sellest plaanist saanud? "Ei tule veel pulmi," teatab mees.

"Ma olen nii väsinud nendest meedia rünnakutest, et kas Adelina on süütu või mitte. On ta lesbi või kas me oleme maganud. Meedia tahab ainult seda teada," kostab Gabriel.

Aga kes oli ikkagi see helepruunide juustega noor naine, kellega Gabriel linna peal käest kinni jalutas? "Keegi võib väita, et nägi mind ka Angelis käest kinni. Kas kohe kirjutate, et olen homo? See võis olla minu õde, kes tahes..."