Kõik sai alguse sellest, et Raadio 2 saatega "Siin me oleme" kokku lepitud kohtumise asemel teatas Normann, et ei saa kohale tulla, kuid soostus andma intervjuu telefonitsi.

Õige pea sai intervjuud juba internetiportaalidest kuulata ning kommentaatoritel tekkis küsimus, kas mees oli midagi tarbinud või käinud näiteks hambaarstil ning tuimestus polnud veel üle läinud, sest keel oli justkui pehme.

"See, kas ma köhin või rögisen telefoni otsas, on mu oma asi. Äkki ma kokutan? Otsin sõnu?" on naljamees seekord pahur ja lisab: "Ma proovin oma diktsiooni parandada."

Normann ütleb Publikule, et igasugused spekulatsioonid on tema jaoks kõik piirid ületanud. Kuigi saatejuht olevat lubanud talle saata küsimused reedel, leidis ta, et küsimused olid alles esmaspäeva varahommikul e-postkastis.

"Ma ei jõudnud vastuseid ette valmistada. Küsimused tulid hommikul kell 6.23," täpsustab mees. 

Normann tunneb, et ajakirjandus teeb talle seoses uue töökohaga liiga.

"Algul küsitakse intervjuud ametnikult – pärast küsitakse Normannilt, et – mis on mu lemmikkompvekid ja mida ütleksin jumalale kui teda näeksin? See on meelelahutus. Ma ei leia sõnu ja see teeb kurvaks. Liiga palju tehakse liiga," ohkab naljamees.

Lõpuks saab Normann huumorisoone tagasi: "Võibolla esines saates hoopis Maie? Võibolla Väino? Ja pealegi oli mul suu oma lemmikkomme täis!"