Järgmise viie nädala jooksul on näitus üleval Tallinna, Pärnu, Paide, Tartu ja Rakvere kaubanduskeskustes, mida väisab kokku ligi 500 000 inimest.

Delfi peatoimetaja Urmo Soonvaldi sõnul annab näitus Delfi uudiste kaudu ülevaate 10 aasta olulisematest sündmustest Eestis ja maailmas.

"Toimetuse valikul esitleme inimesi, kes mõjutasid meie igapäevaelu ja hetki, mis muutsid ajalugu. Lisaks on võimalik vaadata, kuidas on kasvanud Delfi lugejaskond ning muutunud laiatarbekaupade hind 10 aasta jooksul. Näitus on kui lähiajaloo peegeldus perioodist, mille kohta ajalooraamatuid veel ei ole. Erilist lisaväärtust pakub see, et uudiste kõrval saab Delfit tagantjärele sirvides mõista ka rahva meelsust ja emotsioone erinevate sündmuste kohta, mis on talletunud Delfi kommentaaridesse," ütles Soonvald.

Selleks, et olla rahvale lähemal, külastab näitus lähema viie nädala jooksul käidavamaid kohti viies Eesti linnas. Sel nädalal on seda võimalik vaadata Tallinnas Solarise keskuse 0-korrusel, järgmisel nädalal Pärnu Kaubamajakas, seejärel Paide Maksimarketis, Tartu Kaubamajas ning Rakvere Põhjakeskuses.

Näitus loodi selleks puhuks, et 23. novembril 1999 alustas ilmumist Delfi internetiportaal. See on 10 aasta jooksul kõige suurema arengu läbi teinud meediakanal, kasvades väikese ringkonna kasutatavast veebilehest Eesti kõige loetuimaks meediaväljaandeks, millel on ligikaudu 700 000 kasutajat nädalas. Samuti on Delfi kommentaarid peale valimisi üks arvukamaid rahva meelsuse väljendamise kohti.