“Ma ei ole kunagi midagi võitnud, see kõik on minu jaoks täielik šokk,” ütles Solarise keskuse miljonendaks külastajaks osutunud noor koduperenaine Irina Savina, kellele tõi uhke tiitel kingitusena kaasa tõelise pidupäeva Solarises. “Mõelda vaid, ma olen Solarises alles teist korda ja tulin lihtsalt enne lapsele lasteaeda järele minemist aega parajaks tegema,” ei suutnud kokana tegutsenud, kuid täna töötu Irina oma õnne uskuda. “Toredaid üllatusi tehakse nii harva, et võtab kohe käed värisema,” lisas ta.

Solarise tegevjuhi Anneli Palvadre sõnul on keskus juba esimestest päevadest alates väga hästi käima läinud. “Oleme ülimalt rahul, et pelgalt 5-6 nädalaga on Solarist külastanud juba koguni 1 000 000 inimest ning selle rõõmu jagamiseks otsustasime oma miljonendale külastajale kinkida võimsa pidupäeva Solarises,” selgitas Palvadre, kelle sõnul on ka keskuse sõprade klubi ehk Solaris Clubiga liitunud tänaseks üle 60 000 inimese.

Õigel ajal õiges kohas olemine tõi Irinale ja tema kaaslasele tasuta hommikueine kohvikus Mamo või Kehrwieder, näituse “Bodies Revealed” külastuse, lõuna restoranis Lido või Vapiano, Cinamoni kinokülastuse, 1000-kroonise kinkekaardi Solarises poodlemiseks, etenduse- või kontserdikülastuse Nokia Kontserdimajas ja kohvipausi sealses Teatrikohvikus ning päeva lõpuks piduliku õhtusöögi Anni Arro uues kohvikus Komeet. Irina sõnul kavatseb ta pidupäeva Solarises veeta koos oma lapse isaga enda sünnipäeval – jõululaupäeval, 24. detsembril.

Solaris on 43 000 ruutmeetrit hõlmav meelelahutus- ja elustiilikeskus, kus asub regiooni moodsaim 1830-kohaline teatri-, kontserdi- ja konverentsisaal Nokia Kontserdimaja, seitsme ekraaniga Cinamoni kinokompleks, kahe ekraaniga Tallinnfilmi väärtfilmikeskus Artis, Tallinna Tantsuakadeemia, mitmed kohvikud-restoranid ning erinevad kauplused eesotsas Solarise Toidupoega.