Kõik on ühest hetkest fotogeenilised!
Erilise maitse ja tegevusega koosolek ootab sind reedel Rotermanni kvartalis. See on pidu, kus kõik pildistavad kõike!
Kui kell üksteist lööb, lähevad alaealised koju ning käima lükatakse mitmel korrusel särisev fotogeeniline pidu! Kes pildile ei jää ja kuulsaks ei saa, see on kusagil mujal! Uuri siit.

Blacky'st sai noor plika
Kähe ja seksikas korraga suudab maailmas olla küll ainult Lea Liitmaa! Selline fenomen pluss 10-aastane juubel ansamblile Blacky annavad kokku Eesti rocki olulisima peo!
Paljud lavalauad üle maa jäävad reedel nukralt tühjaks. Nimelt on Blacky on juubelile kokku meelitanud veel kümneid muusikuid. Nende isikud on saladuses ja seda suuremad on üllatused! Vaata lähemalt siit.

Kõige modernsem pidu
Blacky pole ainus, kes juubelirütmides saba keerutab! Veerandsada aastat on meie kõrvu paitanud tantsuansambel Modern Fox.
Modernne rebane jookseb terve nädalavahetuse mööda Eestit ringi ja meenutab aegu, kui nad esinesid Eiffeli tornis ja Moskva KGB majas. Kus täpsemalt, vaata siit.

Reggae ja rumm teevad soojaks
Laupäeval hakkab Krahlis tiksuma Eesti reggae esipidu - Bashment! Vanima klubikultuuri sariürituse mahedad rütmid hetkega läbi kõige külmunuma kondi.
Kui ikka veel jahe tundub, siis ulatatakse teiselt poolt baariletti carribba rummikokteil näpu vahele! Uuri lähemalt siit.

Filmihunt hakkab murdma!
PÖFF on saba ja karvadega kohal! Mida kõike korda saadetakse, on raske korraga laiali laotada.
14 miljonit krooni maksev filmifännide pillerkaar ajab oma haarmed üha sügavamale kohalikku kultuurimulda, et vaataja kohale meelitada.
Pöffihundi kõik sabad ja karvad on üle loetud siin.

Värvilist nädalavahetust!