„Kindlasti on see siiani üks kandvamaid ja vastutusrikkamaid muusikalirolle minu elus," rääkis Maarja-Liis Ilus Õhtulehele. „Olen õnnelik, et mulle on antud selline võimalus. Tundes varasemast selle lavastusega seotud meeskonda, olen kindel, et sellest tuleb võimas ettevõtmine."

Muusikali lavastaja Georg Malviuse sõnul on alati keeruline lavastada muusikali, mille peategelaseks on tegelikult elanud isik. „Vanema põlvkonna inimeste seas on neid, kes veel mäletavad tegelikku Eva Peroni," selgitas Malvius. „Evita lummas kogu maailma samamoodi nagu Marilyn Monroe või teised staarid. Evita polnud üksnes poliitikategelane, vaid ka oma ajastu popstaar."

Muusikali sisuks on Argentina presidendi Juan Peróni naise Eva Peróni elu, jutustatuna teise moodsa ikooni, Ché Guevara, poolt. Nii Evita kui Ché sümboliseerivad popkultuuris teatud naiivseid uskumusi: usku paremasse maailma; elu, mis ohverdatakse vaeste ja alandatute eest. Need on müüdid, mis omal moel järgivad Kristuse eeskuju. Tegelikult pole teada, kas Ché Guevara ja Evita Perón üldse kunagi kohtusid.