Esimesel peol saab kuulda puhtakujulist Eesti tantsumuusikat. Üritusel P.U.M.P. tõmmatakse lausa katus maha, sest üles astuvad kodumaise plaadifirma Cabrio records artistid Dave Storm, Kyka ja Ricky Inch.

Plaadifirma asutaja ja omaniku Taavi Tuisu sõnul on tänaseks juba viis aastat tegutsenud Cabrio vinüülplaate müüdud lausa üle maailma ning praegu on kõik väljastatud lood saadaval ka
populaarsetes internetipoodides nagu beatport.com, traxsource.com, itunes jpt.

Rahvusvahelistest dj´dest on Cabrio lugusid oma settides mänginud sellised nimed nagu John Digweed, DJ Chus, Ian Pooley, Roger Sanchez jpt.

Laupäeval toimuval peol on suur rõhk Eesti house-muusikal ja just Cabrio alt välja tulnud lugudel. Cabrio artiste aitab ka PUMP-i resident DJ Ecstatic.

Kataloogi peosaalis sobravad aga plaadikohvrites Emil Gens ja Rulers Of The Deepist tuntud P. Julm. Tavaliselt koos DJ Meelis Meriga elektroonilisemat ja tehnilisemat saundi mängiv Julm saab laupäeval näidata oma eklektilisemat poolt. Kataloogis leidub pärleid nii jazzist, hip-hopist, soulist ja broken beatist kuni tech-house´ini välja.