Eesti artistide esinevad kõrval brasiilia, ameerika, saksa, prantsuse, sveitsi, läti ja soome muusikud. Esimesena astuvad pühapäeval  kuulajate ette Ivo Linna, Ain Agan ja Raivo Tafenau Tallinnas Okupatsioonide muuseumis ja Ingrid Lukas Trio Shveitsist Otepää kultuurimajas.

Oma uusi laulukavu esitlevad festivalil eesti lauljad Maian Kärmas, Hedvig Hanson, Helin-Mari Arder, Ingrid Lukas jt. 

Jõulujazzi kavas on legendaarse Ameerika muusiku Benny Goodmani sajandale sünniaastapäevale pühendatud kontsert, mis sünnib eesti ja soome muusikute koostöös, ning ka Raimond Valgre 60 surma-aastapäevale pühendatud kontsert.

Juba kümnendat aastat toimub Kaarli kirikus heategevuskontsert " Aita alustada elu", mille tulu läheb Pelgulinna sünnitusmajale, seekord uue kaasaegse elustamislaua ostmiseks.

Festival Jõulujazz jätkub kuni 17. detsembrini. Jõulujazzi  peaesinejad on legendaarne jazzviiuldaja Jean-Luc Ponty  Prantsusmaalt kes esineb 16. detsembril Nokia kontserdimajas , uus bossastaar 28-aastane Giana Viscardi Brasiiliast ja festivali lõpetab 17. detsembril Euroopa klubide lemmik DJ, trummar ja produtsent Christian Prommer oma live-ansambliga Drumlesson Saksamaalt.