Orgunni ennast kinnisele peole!
Patarei vangla on kinnine asutus ja seal toimub laupäeval kinnine pidu, millel nimeks "Kinni!".
Hommikuni kestva aktiivse tegevuse abistamiseks lubatakse kohale tuua härrased kilovatid valguse, soojuse ja lärmi huvides.
Lärmi huvides ette astujate osas on kuulda olnud ka järgnevaid nimesid: Orelipoiss, Zahir, Phlox, Sequoia jt.
Kusagil hämaramas nurgas pidavat aset leidma lõngade hevidisko. Kuidas kinnisele peole sisse pääseda, uuri siit.

Küberkristus teeb häält
Eesti Kaasaegse Kunsti Muuseumis ajab oma kõlarid soojaks Krill! Selle raames on põhjast laevaga kohale toodud ennast küberkristuseks pidav Irwin Berg. Kristus astub üles Soome industriaalelektropunt New York City Survivorsi hulgas.
Lisaks muule on kutsub üritus ligi selle aasta parima reklaamlausega: "Jah! Kui Raul Velbaum elektrobändis oleks, siis oleks ta New York City Survivorsis".
Kuidas Krillile odavalt sisse saada, uuri siit.

Salajane pidu Tartus
Salaliku looriga on kaetud tuline laupäevaõhtu Genialistide klubis. End ilmutab aasta 2009. salapäraseim projekt Urban Turban Orchestra. Ettearvamatu Sultan ja tema õukond mängib kokku aasia mõjutustega elektroonikat ning ei hoia tantsusammudega tagasi. Edasi pidavat ta rääkima kust ta üldse Tartusse sattus ja mis edasi saab.
Lisaks koguneb pärast mõnekuist pausi Tartu eksperimentaal/dub/punk/reiv trio VÄRAV! taas lavale ning mängib puhast technot "läbi värava" tegemata mingisugustki proovi. Vaata lähemalt siit.

Popmuusika, värise!
"Juhuslikult" jõulude eel välja antud popmuusika plaatide uputus on suurelt jaolt üle elatud ning enda ilmumisest annab märku ka miski, mis on pärit teistsugustest dimensioonidest.
Igasuguse raadios söögi alla-peale lastava süldi vastandina on nüüd tasahilju sündimas üks tõeline pärl: Eesti Pops.
Popsu tegijad jätsid tähelepanuta ilmselged müügi- ja haibikroonid ning keskenduvad imepärastele helimustritele. Väärt muusikaketta saabumise juhatavad reedel Krahlis sisse Multiphonic Rodent, Paf, Vaiko Eplik, 3Pead jt. Uuri siit.

Värvilist nädalavahetust!