Hea lugeja, kas Marteni väljakukkumine oli õiglane?

"Ma esinen kindlasti ka edaspidi ja mind saab laval näha," kinnitas Marten Kuningas Publikule, et tema lauljakarjäär superstaarisaatega ei piirdu.

Martenile viimaseks lauluks saates oli Virmaliste lugu "Naer". See laul võis saada Martenile ka saatuslikuks, sest selle esitamine ei läinud nii ladusalt kui Marten alguses oleks lootnud ning ka kohtunikud viitasid pärast esitamist veidi kramplikule hoiakule.

"Võibolla oli see ehk liiga keeruline lugu ja ma ei laulnud seda saates nii hästi kui oleks võinud," sõnas Marten Publikule. Siiski proovis tuli see kenasti välja. Vaata videost!

Marten Kuningas sai saates laulda ka Vaiko Eplikuga. Vaata katkendit päevasest proovist:


Võistlejad astusid täna üles kahe looga. Esmalt lauldi oma ema või isa nooruspõlve lemmiklugu ja teiseks duetti tuntud Eesti lauljaga. Ott valis Queeni hittloo "One Vision" ning "Rändajad" koos Sandra Nurmsaluga. Birgit esitas Gary Moore'i "Still Got the Blues" ning Nickelbacki "Hero" koos Erik Meremaaga. Marten, kellele saade jäi viimaseks, esitas Virmaliste loo "Naer" ning koos Vaiko Eplikuga biitlite loo "Blackbird".

Kõik kolm finalisti said kiita ka kohtunikelt, kes jäid noorte lauljatega väga rahule.

Millised olid meeleolud telemajas enne tänast pingelist otsesaadet? Vaata videost, kuidas kommenteerib olukorda Ott Lepland:

Queeni hittlugu "One Vision" kõlas Oti esituses aga nii:

Brigit on paariliseks valinud käredahäälse Erik
Meremaa, kellega koos lauludi Nickelbacki lugu "Hero". Vaata
videost:

Kas Eesti järgmiseks superstaariks saab Birgit või Ott, selgub 20. detsembril Tallinna Linnahallis toimuvas superfinaalis.