"Suurema osa oma elust pole ma oma kehaga rahul olnud. Lapsena polnud ma just pontsakas, kuid nägu oli ümmargune nagu kuu. Siis hakkasin pikkusesse viskama ja ühel hetkel olin kõigist oma klassi poistest pikem, nii et pidudel tantsima saada mul ei õnnestunud. Keskkoolis olin igas mõttes suur tüdruk, liikusin vähe ja kaalusin kümme kilo rohkem kui praegu," räägib naine ajakirjale Anne&Stiil.

Praegust hetke, mil Pirjo on 41aastane naine, naudib ta enda sõnul väga. "Muidugi meeldiks mulle siledam nägu ja pringim keha, kuid see kõik on minu oma. Sisendan endale pidevalt, et olen ilus. Ja olengi!"

Levandi sõnul on naise keha üldse nauditav ja ilus. "Vaatan pigem kurbuse ja mõistmatusega naisi, kes lasevad end nooremaks lõigata, moonutades nõnda oma välimust. Mis kasu on näost, mis ei liigu?"

Pirjo räägib, et tee iseenda armastamiseni on olnud pikk. "Kuid endalt võiks küsida: miks ma suudan tingimusteta armastada teist inimest, kuid mitte iseennast? Siis leiad ka vastuse - ära ole enda suhtes nii kriitiline!"