Nõiu maailm kurjast puhtaks
Viljandist hakkab laupäeval kanduma kaugele õõvastav hääl, mis teeb kurjal sooled vedelaks ja annab heale jõudu!
On aeg uusi ussisõnu õppida ja vanu meelde tuletada ning õige eestlase kombel hundipiima mekkida. Selle tarvis esitavad orkestrid Metsatöll ja Loits metsiku ulgumise saatel ohtudest kubisevaid helimaastike. Ära vannu alla, astu koos müristajatega kurjale vastu!
Vaata siit.

Varajane vana-aastaõhtu
Teada need luuleinimesed! Nemad alustavad vana aasta ärasaatmisega viis päeva varem ehk 27ndal detsembril. Seda loomulikult Kuku klubis. Luuledisko Ennu Ratas lubab külalise tantsitada täiesti otse, ilma edasiste takistusteta, uude aastakümnesse.
Lisaks lubatakse soovijatel mälestada M. Jacksonit ja soovida pikka iga Hr. Savisaarele meie Vabadusristi valguses.
Vaata lähemaid andmeid siit.

Sebi ennast presidendi sünnipäevale!
Laupäeval on meie esimese leedi abikaasal sünnipäev! Kõige õigem koht selle olulise sündmuse tähistamiseks on alternatiivklubi Korter.
Et kaks kärbest ühe laksuga sodiks lüüa, antakse aupauk ka Metallica Lars Ulrichile. Kas on kokkusattumus, et mõlemad saavad samal päeval vastavalt 56 ja 46? Vastuse saamiseks meelitatakse eelmainitud sünnipäevalapsi rockidiskole tasuta sissepääsuga! Muide, Korteris peidab ennast ka salapärane isik, kes mäletab kuidas väike Lars oma kolmerattalisega Skageraki ja Kattegati vahele kinni jäi.
Uuri pidu siit.

Rannap hoiab latti kõrgel
Sellel aastal on tõestatult rekordiline hulk jõulukontserte. Tundub, et kes vähegi suudab "Püha ööd" lõõritada, on pannud oma plakati üles ja tuuritab mööda lumiseid teid nagu õige staar kunagi!
Tera sõkaldest ehk talvine ladvaõun jõulukontsertide seas on Rein Rannapi ja Riho Sibula ühine ringkäik nimega JõuluKUUL.
Esinejate isikupärases tõlgenduses lauldakse eestikeelseid jõululaule (tõesti?). Lisaks kuuleb Rannapi lüürilisi laule – nii tuntuid kui ka mitmeid päris uusi, mis on loodud just selle kontserdi jaoks.
Kuhu kuul veereb, vaata siit.

Värvilist nädalavahetust!