On neid, kellele see teeb vaid headmeelt, sest - Tyra Banksiga saate tegemine olla töötajatele tõeline põrgu ja piinapink, vahendab Celebuzz.com.

Nagu kõnelevad paar teleinimest, kes pidasid Tyra Banksi show`s vastu vaid paar kuud ja lahkusid, olla saatejuht brutaalne diiva, kes arvab, et tal on alati ja absoluutselt kõiges õigus.

Tõsi, oma viieaastase eetrisaja jooksul on saade võitnud kaks Emmyt, nii et võiks pakkuda, et mitte ainult Tyra Banks ei arva, et tõde on temaga?

"Olen kuulnud nii mõndagi, aga ei kujuta ette, kuidas oleks tema alluvuses töötada," kommenteerib üks tundmatuks jääda sooviv teletootmise tippjuhte. "Aga on kindel, et Tyra teab, kuidas teha head saadet - ja just tema diivalikkus on see, mis müüb!"

Miks aga Tyra Banks siis üldse lõpetab oma show? Kuuldavasti tahab naine teha oma filmikompanii Bankable Studios, mille siht oleks "tuua ekraanile positiivsemat kuvandit naisest!"

"Võibolla peaks Tyra Banks alustama hoopis omaenda kuvandist?" küsivad endised alluvad.

Tyra alluvad aga pidid lugema uudist show lõppemise kohta alles uudistest.

"Kui Banks tõi oma tootmise Kaliforniast New Yorki, ei teadnud samuti enamus töötajaid sellest mitte midagi. Lõpuks suure kiiruga mõned jätsidki oma elu Läänerannikul maha ja tulid koos töökohaga Idarannikule - ja nüüd jäävad nad taas pika ninaga!" kurtis endine töötaja