Keeruta ise plaati
Täiesti piletivabalt võib oma aasta ära vahetada rokiklubis Tapper, kus enne uue algust müristab laval Rising Sun.
Pärast Risingut hakkavad külastajad ise plaate keerutama! Kui on soov oma plaadikott kaasa võtta ja enda lemmikuid plaadimasinast mängida, siis olge lahked. Vägagi originaalne aasta vahetamine.
DJ-d peavad ennast eelnevalt kirja panema. Uuri siit.

Kaks baari on ikka kaks baari!
Tasuta teema jätkub! Woodstock ja Rockstars ühendavad jõud ning löövad kahel korrusel peo lahti .
Suurtel ekraanidel vilguvad parimad palad aastavahetuse TV-programmidest ja suur valik muusikavideoid. Lisaks lubatakse jalakeerutamist hommikutundideni ning üllatusi. Sahinad käivad, et üllatused liiguvad kahel jalal ning oskavad kitarridega üht-teist korda saata.
Vaata siit.

Juuksur uues kuues
Olulisi investeeringuid ei nõua ka pidu Juuksuri kohvikus, kuhu saab flaier näpus või registreerituna vaid 25 raha eest.
Odav pilet ei tähenda, et seespool midagi üle jala tehtud oleks. Hubase peopaiga on pidulikuks riietanud sisekujundaja Hannes Praks isiklikult ning kõlaritest voolavad välja kõige magusamad Kohviradio.com'i poolt heaks kiidetud noodid. Lisaks pidavat ruumides ringi liikuma salapärane live-akordionist.
Kuidas odavalt sisse pääseda, vaata siit.

Uus aasta ei tule ilma ABBA-ta
Paljudele pole uut aastat olemas kuni pole kuulnud ABBA "Happy New Year" laulu. Tartlased leidsid piinlikule probleemile lihtsa lahenduse ja teevad aastavahetuse peo ABBA Special.
Vilde kohvikusse tulevad ABBA nimel kokku H. Elleri nimelise muusikakooli noortebänd, ansambel Prii ning Onu Bella.
Stiilseimad Agnethad, Björnid, Bennyd ja Anna-Fridad saavad premeeritud.
Pileti eest küsitakse sajaline. Vaata lähemalt siit.

Värvilist aastavahetust!