44aastane Charlie Sheen, kes istub üksipäini Los Angelese kodus, kui tema abikaasa Brooke (32) koos kaksikutest pisipoegadega Aspenis viibib, on väidetavalt väga kahetsev ning valmis kõigeks, et oma abielu päästa ning taas laste ja naisega koos jätkata, kirjutab People.

Peresõber kõneleb ajakirjale, et Charlie Sheeni probleemid on põhjustatud alkoholist. Jõulupäeval toimunud tülis olid mõlemad kaasad purjus, eriti just naine. Charlie oligi oma naist süüdistanud alkoholi kuritarvitamises!

Sõnavahetustele ja ähvardustele, mille hulgas naine teatas oma soovist abielu lahutada, jätkusid kähmlused kätega, Charlie purustas naise kahed paarid prillid ja tõmmanud välja noa!

"See polnud mingi kööginuga, millega Charlie oleks siis oma naist mööda maja taga ajanud - tegemist on väikese taskunoaga, mille talle kinkis isa 22 aastat tagasi - Charlie kannab seda alati kaasas," teab peresõber.

Ähvardas tappa?

Politseile oli Brooke Sheen Mueller kirjeldanud, et Charlie oli ta voodisse lükanud ning nuga kõri peal ähvardanud: "Sul on põhjust karta! Kui sa kellegile kaebad, siis tea - mul on endisest politseinikust tuttav, ta teeb oma töö nii, et jälgegi ei jää. Sinu ema raha ei tähenda midagi!"

Oli mis oli, aga nüüd on mõlemad abielupooled andnud oma advokaatide kaudu teada, et otsivad lepitust ja abielu jätkumist.

Charliel on see juba kolmas abielu ning räsitud mees tahab seda päästa.

Aga midagi positiivset dramaatilise peretüli kõrvalt - Charlie Sheeni telesari „Kaks ja pool meest" sai aga eelmisel nädalal rekordiliselt palju televaatajaid!