Pidu, millest ei teki süümekaid
Peod kipuvad oma tagajärgedega süümekaid tekitama. Vastupidise kogemuse võib saada reedel Krahli minnes. Nimelt alustatakse seal aastat väikese heateoga.
Selleks kutsutakse kokku Krahli pidude parimad DJ'd ning sind, et üheskoos head muusikat kuulates aidata Tallinna loomade varjupaiga elanikke.
Kohale võib viia koera- või kassitoitu. Kes ei viitsi, selle iga kokteili pealt läheb viiekas ikkagi samal eesmärgil.
Kuidas kõik täpsemalt juhtub, vaata siit.

Eesti oma Ian Curtis Tartus!
Kes on Eesti praeguse hetke parim meeslaulja? Vastuse on andnud bibliostaar Mihkel Raud: loomulikult Marten Kuningas ehk meie oma Ian Curtis!
Superstaari saate finalist osutus lauluvõistluse jaoks liiga heaks, mistõttu leiab Kuninga Genialistide Klubist, kus ta laupäevase õhtu täidab loominguga läbi aegade. Lisaks võivad lavale sattuda ka lo-fi meistrid Ülased.
Praeguse hetke parima Kuninga loomingunäiteid (ka Ülaseid) ning infot etteastest leiab siit.

Rokimehed ärkavad...
Sel nädalal alustab Revala kõvem rockiklubi Rock Cafe uut aastat jõulise avalöögiga.
Rokisaag tõmmatakse käima reedel Vennaskonna, Pööloy Gläänzi ja Punkentsefaliidi (vaata siit) ning laupäeval HU?, Popidiot'i ja ans. Anduri (vaata siit) abiga.
Viimasel ajal on eriliste käikudega silma paistnud verist, sotsiaalset sappi pritsiv Punkentsefaliit. Punkentsefaliidi uus plaat "Haigused farmis" on niivõrd eestipärane vanakooli punk, et vääriks lausa medalit! Kas just presidendilt aga...

Oma film omast rahvast
Ei juhtu just väga tihti, kui mõni värske kodumaine film kinno jõuab. Eriti pretsedenditu on juhtum, kui filmis pole hiigelkangelasi või oma rumalusest ängi sattunud intellektuaale. Nagu aimata võid, on just sedamoodi juhtunud! Artise suurel valgel linal hakkab vilkuma Urmas Lennuki samanimelise näidendi "Päeva lõpus" ekraniseering.
Film on lihtne ehk lihtsast Eesti maaelust ja selle hääbumisest. Ehtne pühapäevane kultuuriamps!
"Maal ei tohi inimene raisku minna!" hüüdlause on ehk parim sissejuhatus.
Vaata kava siit.

Värvilist nädalavahetust!