Parim suusamääre on...
Otepää ei ole ühestki Eesti nurgast nii kaugel, kui seda ette kujutatakse. Eriti siis, kui on vaja omadelekaasa elada! Loomulikult käib jutt Otepää MK etapist.
Asjatundja ehk suusatreener Jaanus Teppani sõnul on olümpiavõitja Andrus Veerpalu võiduvõimalused käesoleva nädalavahetuse etapil fifty-fifty.
Mitteasjatundjateab, et fifty-fifty olukorra keerab paremuse poole korralikergutamine. Seega, innustagem omade suusad libedamaks!
Vaata põhjalikku Otepää MK infot siit.

Naised löövad Mutandi käima
Aasta esimesel Mutant Discol tekitavad muusikalisi naudinguid ainult ja ainult naised!
Tantsimise rütmilise probleemi lahendavad priima soundiga dj-d Pandora’s Box (UK), Heivi S ja Lotte Jürjendal.
Pandora on mitmekülgne daam, kelle jaoks üks muusikažanr ei ole parem või kehvem teisest ning kelle diskoõhtutel võivad seguneda vana rock ja uus disko, uus rock ja vana disko, industrial gothist, new beatist ja acidist rääkimata. Heivi S ja Lotte Jürjendal järgnevad disko, deep house’i, reivi ning kuuldavasti isegi live räppimisega! Tõotab tulla eriliselt magnetiline pidu.
Uuri lähemalt ning kuula oma kõrvaga siit.

Sellist Puhhi pole varem nähtud
Lähipäevad on valitud riigipühalikult tähtsaks. Valijateks on seto mental pungi vaimsed isad ja alustalad ehk väsimatu ja surematu loominguline kollektiiv Winny Puhh.
Eelmainitud väärikas seltskond on valmis saanud oma teise täispika stuudioalbumi "Brääznik"ning esitleb seda suurima mõnu ja rahuloluga reedel ja laupäeval, Tartus ja Tallinnas. Mõjuva põhjusega puudujatele antakse armu ja nad saavad järgmisel nädalal Põlvasse sõita.
Uuri pidusid siit.

Uus jõud pealinnas!
Reedel on ennast tõsiselt võtval klubihundil põhjust vaimustusest kuu poole ulguda! Esimest korda avab pealinnas oma uksed jõulise nimega klubi ehk Club Force!
Avaüritusel "Forced Night" maabuvad kõlarite vahele Hollandi klubimuusika raskeväelased Funk-K ja Sonic-E.
Lisaks madalmaalastele löövad värskelt läikima löödud põranda vappuma pea kõik tulevased resident-DJ-d! Kindel, et tulemas on palju hardcore soundi ja adrenaliini. Astu klubisoundi kiirteele ja tunneta ereda leegiga põlemist! Pea vaid alkoholiga piiri, muidu lõpeb südame garantiiaeg ehmatavalt vara.
Vaata lähemalt siit.

Värvilist nädalavahetust!