Kui praegu 72aastane kuulus menukirjanik Jackie Collins oleks avalikustanud oma seikluse tollal, oleks Brandot oodanud türm kuni neli aastat, vahendab Variety.

Sel ajal 30aastane ja äsja superstaariks tõusnud Marlon Brandole jäi nooruke inglanna Jackie Collins, näitlejanna Joan Collinsi noorem sõsar, silma ühel seltsipeol.

"Marlon Brando saatis kellegi minu juurde, kes ütles: "Marloni arvates näed hea välja ja sul on suurepärane keha ja ta tahab minuga kohtuda"," meenutab Collins.

Jackie tunnistab, et külgetõmme oli mõlemapoolne: "Meil oli lühike, aga hunnitu afäär."

Täna miljoneid raamatuid müünud kirjanik möönab, et hetke kuumim meesnäitleja oli eelkõige olnud pöördes tema rinnapartiist.

"Olin väga elevil, sellist sissejuhatust Hollywoodi poleks ma iial osanud oodata," meenutab Jackie, kes oli tollal olnud Californias vaid vaevalt nädala.

Kirjanik Jackie Collins avalikustas oma suhte üksikasju alles täna, tollal oli California seaduse järgi keelatud seksuaalsuhtes olemine noorema kui 18aastase isikuga.

Enne Hollywoodi saabumist oli 15aastane Jackie Collins just äsja välja visatud koolist Londonis. Tüdruk oli visanud oma koolivormi Thamesi jõkke!

Jackie Collins mängis nagu ta vanem õdegi, Hollywoodi B-kategooria mängufilmides kuni alustas edukat kirjanikukarjääri aastal 1968. Sellest ajast on naine kirjutanud ligi 30 romaani - kõik bestsellerid.

Tema skandaalse debüütromaani "Maailm on täis abielumehi" kohta ütles sentimentaalsete naisteromaanide kuninganna Barbara Cartland: "Vastik, rõve ja jälk!". Raamat oli keelatud Austraalias ja Lõuna-Aafrikas.