Lea jutustab
, et on oma elus mõningaid väga olulisi kui ka ebaolulisi asju ette teadnud ja teab sündmusi ka oma tulevikust. “Mõned aastad tagasi ühel hetkel liikluses olles teadsin, et satun kohe mõne hetke pärast avariisse. Proovisin eriti ettevaatlik olla ja jälgisin pidevalt kõiki peegleid ja mul õnnestus umbes minuti pärast ahelkokkupõrkes, olles kõige keskmine, täiesti terveks jääda.

Lea jutustab, et nii tema ees kui taga sõitsid kaks autot kokku. “Kaitseingel hoiatas mind ja kuna ma võtsin teda kuulda, sain ainult tagantpoolt väga kerge müksu. Manööverdasin end nende vahelt välja ja sõitsin edasi. Nii nad sinna neljakesi kurvalt seisma jäidki,” räägib ta ja lisab, et tagumine sissesõitja oli Uuno raadio DJ Erik Lill.

Lea sõnul pole inglite kuulamine midagi üleloomulikku ega nõua erilisi võimeid — nad rääkivat meie kõigiga. “Suurem osa inimesed on oma kõrvad lihtsalt lukustanud ega kuule enam nende hoiatusi. Nad hoiatavad alati kõige halva eest ja muidugi teatavad nad meile ka seda, kui midagi head on tulemas. Ühtlasi aitavad ka elus õigel ajal õigeid otsuseid teha,” usub Lea.