Vaatamata sellele, et Richards on varem kindlasõnaliselt öelnud, et tema alkoholitarvitamist kunagi ei jäta, mõtles ta Woodi elu kõrvalt nähes ümber, vahendab Digital Spy.

66aastase rokkari lähedalseisev isik rääkis, et garantiisid Richardsi karsklusele ei ole, kuid siiani on mees hästi vastu pidanud.

"Talle on alati head meelt valmistanud see, et on saanud ilma suuremate terviseriketeta juua nii palju, kui sisse mahub."

Richards on Woodi eelmise aasta tegudes täielikult pettunud - Ronnie jättis maha oma abikaasa, kellega ta oli 23 aastat abielus, sest leidis endale 21aastase ettekandjast armukese Katja Ivanova.

"Ronnie allakäik lõi Keithilt jalad alt, sest talle ei meeldi, mida ta nägi. Lisaks sellele tunneb Richards esimest korda, et alkoholi mittetarvitamine võib talle kasulik olla."

Keith Richards on tuntud enesehävitusliku elustiili poolest. Vaatamata 66 eluaastale, on mees juba paarkümmend aastat välja näinud, justkui oleks tegemist teises ilmast tagasi saabunuga.

Richards on inspiratsiooni andnud näiteks Johnny Deppile, kelle järgi näitleja Kariibimere piraatide Jack Sparrow rolli lõi.