"Ütlen kohe ära, et ma ei ela ideaalses muinasjutumaailmas ning minu puhul jääb tingiv kõneviis ära: petmist on ette tulnud, olen andestanud ja ka mulle on andestatud. Suhted lõpetanud olen hoopis teistel põhjustel," räägib ta Buduaarile.

Paljude jaoks tähendab petmine ühte ja kindlat asja: seksi! Kerttu jaoks see nii ei ole. Talle on see pigem seotud usaldusega inimlikus mõttes. Ta tunnistab, et seepärast ongi tema suuremad pettumused seotud sõbrannade, mitte aga meestega. "Mehed on lihtsad tegelased, nende mõtlemine toimub suures osas pükstes, mitte peas. Instinktiivset käitumist ei saa ju materdada samamoodi nagu sihilikku kuritegu."

Kumb on siis hullem: kas see, kui avastad oma kallima teisega voodist või kui saad teada, et sinu kallim armastab hoopiski kedagi teist? "Hull on see, kui mees läheb voodisse naisega, kellele mind taga räägib. See on solvav ja andestamatu. Lihtne tagajärgedeta kõrvalehüpe juhututtavaga, kus "ametlik" partner meeldegi ei tule, ei olegi minu arvates petmine, vaid täiskasvanute meelelahutus," arvab ta.