Muusika on muutunud, pöördumatult!
Raadio 2-e dubstep-sessioon Kajatuba toob reedel Korterisse elektroonilise muusika jokkeri ehk mehe nimega Untold.
Härra segas mullu kaardipaki põhjalikult segamini - dubstepist sai house, grime'st techno jne. Oma nurjatuid tempe tegi ta otse enda plaadivabriku Hemlock peakorterist, kasutades dubstepi nimelist (niigi laialivalguvat) ollust erinevate muusikastiilide kokku liimimiseks.
Nüüd ei tea enam keegi, milline on tulevik. Et aimu saada, tuleb minna kohale.
Vaata lähemalt ja kuula siit.

Rabarock 2010
Surutise tõttu Rabarocki ärajäämine oli ebameeldiv uudis kõigile. Viljandis võeti aga asi käsile ning olemasolevate vahenditega klopsiti rabakas ikkagi kokku!
Nii kutsutaksegi juba laupäeval iga endast lugupidavat rokisõpra samme Viljandisse seadma. Tänavune Rabarock toimub kehva majanduslik-poliitilise olukorra tõttu klubis nimega Puhas Kuld. Seetõttu on ka korraldajate pundist kohal kaks kõige vapramat: Kristo Rajasaare ja Cram.
Miks sinna jänesekostüümis minema peaks, uuri siit.

Geenius veelgi külmemalt maalt
Reedel on veel üks tähtis mees meie lumist pealinna raputamas. Tema jaoks on disko pehmelt öeldes oluline. Niivõrd oluline, et temast on väidetavalt saanud electro-disco geenius. Härra Joachim Dyrdahl'i ehk Diskjokke anded lastakse täielikult vabadusse Krahlis.
Geeniuse kosmiline mikstuur hausist, italost ning discost pidavat defineerima Norra discosaundi futuristlikku ning karget joont üha uuesti, olles ühtaegu väänlev ja gruuviv, meloodiline ja melanhoolne. Viimane lause võib olla ilus küll aga õige maitse annab proov-kuulamine. Tee seda siin.

Keera külg ette!
Pühapäev võib endas peita meeldejäävaimaid hetki selles talves. Nimelt kogunevad adrenaliinisõbrad pühapäeval Järvakandi staadionile ja teevad autodega kiiremaid ringe.
Keegi pole huvitatud, et sa Lumeovaalil pealtvaataja rolli täidaks. Saa ise teada, mis tunne on kiiresti sõita, sest võistlema võib minna enda isikliku argisõidukiga. Lisavarustusena on vajalikud vaid kiiver, 150 raha ning piisav hulk kütust.
Auto purustamise võimalus on väiksem, kui meie libedate linnatänavate ristmikel! Uuri lähemalt siit.

Värvilist nädalavahetust!