Marco, kes oli varem hädas liigsuure ja liikuva lõuaimplantaadiga rääkis Publikule, et loobus kunstlõuast juba aprillikuus, pärast seda, kui ta end žiletiga vigastas ning sellest tekkinud haav enam kuidagi paraneda ei tahtnud.

Strippar rääkis, et lasi ülisuure proteesi paigaldada, sest arst oli vanamoodne ning Marco suurusehull.

"Arst ei arvestanud implantaati paigaldades üldse minu lõuaga," pihtis Marco ning lisas, et kõige suurema proteesi kasuks otsustas ta puhtast edevusest ja suurusehullustusest.

Kui žiletilõikest tekkinud haav aga enam paraneda ei tahtnud, oli Marco mures.

"Ei olnud muud võimalust, kui monstrumlõug välja võtta," tunnistas mees.

Vaata pilte, milline nägi Marco välja enne ja milline nüüd! Kahel esimesel pildil on mees oma loomulikus ilus, kahel viimasel aga "monstrumlõuaga", nagu Marco ise ebaõnnestunud implantaati nimetas.

Esialgu plaanis Marco liikuva proteesi vahetada väiksema vastu, aga arstide komisjon otsustas, et vigastusest tekkinud liigliha tõttu ei ole üldse implantaati enam tarvis.

"Lollitasin siiani meediat, et mul on väike implantaat, aga tegelikult polegi," itsitas Marco ja lisas, et tahtis olla põnev.

Nüüd kannab Marco väikest habet. "Olen kuulnud, et väike habe teeb mind seksikamaks," kihistab Marco häbelikult.

4 korda nädalas jõusaalis käiv Marco tunnistab, et päris ilukirurgiast puutumata ta siiski ei ole. Armi ja kortsude kõrvaldamiseks on ta süstinud botoxit, samuti on valgendatud hambad.