Polymeri imekaunis luigelaul
Linnalegend, et Kultuuritehases Polymer edaspidi enam pidusid ei toimu, vastab kahjuks tõele.
Enne kui elu edasi läheb, saab paljudele koduseks saanud kohast veel viimast võtta. Hüvasti jätmise nimel juhtub reedel Polymeris akustiliselt väga värvilise atmosfääri loomine.
Lavale astuvad põhjamaiselt sünged elektroonikud, unplugged akustikud, lo-fi pop-artistid ja tsirkus!
Kui lähed hüvastijätule originaalse kostüümiga, üllatatakse sind soodsama sissepääsuga. Uuri siit.

Turbodisko saab lisakiirenduse
Laupäeval toimub äsja juubelit tähistanud Kuku klubis monumentaalse sümbioosi sünd! Kes teab, mis on Turbodisko? Kes teab, mis on QueeNNaive?
Kui niigi orgastiliselt tormilisel Turbodiskol esineb 80ndate mõjutustega ülipositiivne lo-fi süntpopi fööniks QueeNNaive, siis ei jaksa rütmilise heameele ulatust enam keegi mõõta.
Nirvaanal aitavad hommikutundideni kesta Jan Tomson, Estrada ning Valner Valme.
Uuri siit.

21. sajandi muusika — dubstep
On see juhus või hakkab Eesti tõesti muutuma dubstepi tulipunktiks? Globaalselt tunnustatud bassimurdjaid käib siinmail juba pea korra nädalas!
Laupäeval läheb olukord intensiivseks klubis Urban House. Dubstepi sünnilinnast Croydon'ist lendavad siia Kromestar ja F-One. Need nimed ei vaja dubstepi sõbrale mingisugust tutvustust.
Kes asjaga kursis pole, leidke koht kust kinni hoida. Laskutakse sügavale!
Vaata lähemalt siit.

Sõbra- või pühapäev?
Sõbrapäev on meile suhteliselt uus ja tundmatu asjandus. Päev jõudis meile ju Soome televisiooni vahendusel alles 1980. aastate lõpul.
Ega siiani keegi täpselt tea, mida siis ette võtta või mitte. Igasuguste imeasjade ostmise ja teiste veidruste asemel soovitaks minna Clazzi mõnusat muusikat kuulama.
Kui keegi peaks uurima, siis on lihtne vastata: “Tähistan Clazzis sõbrapäeva!” Sama saab öelda ka hiljem, minevikuvormis.
Mõnus, pühapäevale sobilik muusika teeb niikuinii tuju kauniks… ja sõbralikumaks. Vaata infot siit.

Värvilist nädalavahetust!