"Kuna ma elan Kuningatega ühes majas, siis tunnen Martenit nii nagu ka tema venda Tanelit juba ammu. Muuseas, ka Tanel laulab hästi ja kirjutab väga häid lugusid," vastab Vaikmaa küsimusele, kas Marteni kasuks pani otsustama superstaarisaates suurepäraselt esitatud "Mägede hääl".

Mahavoki ja Marteni koostöö ei piirdu aga ainult Eesti lauluga - Heini Vaikmaa nimetab Kuningat lausa Mahavoki uueks järelkasvuks, keda bändi kontsertidel edaspidigi üles astumas võib näha.

"Meie põhisolist on endiselt Kare Kauks ja talle on laval nüüd toeks ka Mahavoki uus järelkasv, keda võis kuulda esmakordselt Rockcafe kontserdil ning kes laulavad uues loos ka Martenile tausta. Nii et nooruslikkust tuleb kõvasti juurde. Kindlasti näeb aga tulevikus kontserditel lisaks traditsioonilisele Mahavokile laval ka erinevaid üllatusesinejaid," räägib bändi eestvedaja Vaikmaa.

"Mulle teeb rõõmu, et meie uued laulud on head vastukaja leidnud ja neid on raadios päris palju mängitud," tunneb Vaikmaa Mahavoki comebacki singli "Selgeltnägija" edu üle heameelt.

Päris plaaditäit uut Mahavoki laule tuleb fännidel veel aga oodata.
"Kõigepalt üritame välja anda instrumentaallugudega plaadi ja alles seejärel vaatame laulu-plaadi suunas," rääkis Vaikmaa tulevikuplaanidest.