"Noortebändil on täitunud kümme aastat ja seega tuleb juubelit tähistada vääriliselt. Hoolimata sellest, et paljud fondid on sellel aastal meie toetamise osas eitavalt vastanud, tahame siiski korraldada sama eduka ja noori muusikuid innustava noortebändide festivali,“ ütles konkursi peakorraldaja Kadi Maarand.

„Sellepärast olemegi koostöös EMT-ga korraldanud kahenädalase telefoniannetuste kampaania, mille käigus saavad kõik anda oma panuse Noortebändi toetamiseks. ”

„Noortebänd on end aastate jooksul tõestanud kui vajalikku konkurssi Eesti muusikamaastikul,“ ütles EMT turundusdirektor Piret Mürk-Dubout. “Paljud praeguseks tuntud bändid nagu näiteks Groundhog Day, Bedwetters, Mushy, Junk Riot ja teised on saanud tuult tiibadesse just sellelt konkursilt.  Sellepärast otsustasime konkurssi ka omalt poolt toetada ning oleme abiks ka annetuskampaania korraldamisel: EMT võrgust saadetud sõnumitest läheb kogu summa annetuseks.“

Annetamiseks tuleb saata SMS kujul NB NIMI PERENIMI numbrile 13011. Sõnum maksab 10 krooni ja kõik sõnumi saatnud osalevad võimsa muusikatelefoni Nokia 5800 XpressMusic loosis.

Annetussõnumeid saab saata kuni 7.märtsini, telefoni võitja selgub 8.märtsil ning võitjaga võetakse ühendust.

Samuti võib Noortebänd 2010 toetuseks annetusi teha ka MTÜ Noortebänd kontole 221043958215, märksõna Noortebänd 2010.