Elekrooniline Krill
Reedel peab sünnipäeva üritustesari Krill. Krillijad võtsid ennast kokku ja meelitasid Eesti Kaasaegse Kunsti Muuseumisse esinema Jeff Milligani!
Milligan tähendab üldvaates 4 vinüülimängijat ja ühte meest, kes nende taga hulluks läheb. Täpsemalt öeldes ei taasesitle ta vaid salvestatud muusikat, pigem kasutab mängijaid kui instrumente ja seda pea et inimvõimete piiril.
Sünnipäevapeo avatunnil vaadatakse filmi elektroonilisest muusikast. Puudu ei ole ka kibedat ettevalmistust teinud DJ-d ja nende rariteetne muusikavalik. Vaata Jeffi stiilinäidet siit.

Lõunapiiri rockimaja on siiani püsti!
Sünnipäev on ka Valga Rockiklubil! Kahe lati ehk 50 kohaliku raha eest annab sünnipäevaline kuulata tutvustamist mitte vajavaid Joodikuid Moskva Kohviku Eest ehk J.M.K.E-d, "Ma olen Tartu, sina oled Tallinn" Paha Polly't ning äsja aastaseks saanud Revolverit.
Täpsustuseks nii palju, et rockiklubi on lõunapiiril vapralt müristanud juba kaheksa aastat. Uuri lähemalt siit.

Nooruke aga vastupidav Illusion
Sünnipäevaküünlad süttivad ka Tartus. Endise kino Illusiooni ja kultuslike underground pidude toimumiskoha ruumidesse Raatuse tänaval kolis neli aastat tagasi ööklubi Illusion.
Nooruke klubi aga vastupidav, sest pidu kestab kaks õhtut järjest! Esimesel õhtul teeb tantsupõranda rahvarohkeks üks tuntumaid Soome klubide DJ-sid Defkut. Teisel õhtul hoitakse kuumust üleval DJ-de Bad J ja Easy-G rütmide abiga.
Tütarlastelt sünnipäevalaps viisakalt raha ei küsi. Uuri lähemalt siit.

Birgitiga Korterisse
See pidu pole küll sünnipäev aga vähemalt samaväärset tähistamist väärib igati. Nimelt tituleeriti Birgit Õigemeel just parimaks naisartistiks. Birgit avaldas võidu saladuse: nimelt tegid Julm ja Meri temast naise!
Nii peavadki eelmainitud härrased, Birgit, Mimicry ja peotäis DJ-sid laupäeval Korteris maha ühe võimsa peo, mis saab olema niivõrd suure ajaloolise jäljega, et aasta hiljem võime ka seda sünnipäevana tähistada!
Vaata lähemalt siit!

Värvilist nädalavahetust!