Ajaloolise fotosessiooni koos jumestuse ja kostüümidega võitis KRISTEL TIGANE!

Täname kõik osalejaid!

Mida kujutab endas auhind "Eksklusiivne fotosessioon".
Fotostuudioks on Vene Draamateater ja võitja kasutada on teatri ainulaadsed kostüümid.
Teatri miljöö, kostümeerijad ning jumestuskunstnik Lana Vallo aitavad auhinnasaajal ümber kehastuda, rõivastudes möödunud sajanditest pärit kostüümidesse. Sellistest rollidest saavad teised vaid unistada.

Kuid see ei ole veel kõik!

Sest pärast meiki, kostüümi ja soengut jäädvustab teie ajaloolise ilu maailmakuulus fotograaf Lev Dolgachov — mees, kelle töid on avaldatud ka ajakirjades Vogue, Playboy, Penthouse, Cosmopolitan. Just tema aitab teil jäädvustada ainulaadseid hetked ning loob piltidest galerii, mis saab auväärse koha võitja raamaturiiulis, albumis või koguni seinal.

kostüümid

Kingituste-seikluste pood SEIKLUSED.EE pakub originaalseid meelelahutus-, puhke- ja tervendusprogramme, mis annavad suurepärase võimaluse kinkida rõõmu nii endale, oma sõpradele kui ka kolleegidele!

Kes meist pole unistanud? Näiteks varajasel hommikutunnil linnu kombel ja kuumaõhupalli korvis pilvedesse tõusmisest. Või julguse proovimisest langevarjuhüpet tehes. Või unistad ehk hoopis eksootilise kõhutantsu õppetunnist?… Leia enesele sobiv unistus ja aeg selle täitmiseks.. SEIKLUSED.EE hoolitseb juba kõige muu eest!