Kui Kristiinal sündis teine kauaoodatud laps ja ta kahepäevase pisipoisiga, kes nüüdseks on kolme kuune, kodumajja saabus, jäid tema mees ja vanem poeg üleöö haigeks, kirjutab ajakiri Naised.
"Kui arst andis veel teada, et viirus, mis Aivaril ja Aironil on, võib olla beebile lausa eluohtlik, oli see üks jubedamaid teateid üldse,” meenutab Kristiina.

"Meie peres algas aeg, kus mina olin beebiga ühes toas ja haige issi ja Airon külalistetoas. Desinfitsaatorid olid igal pool koridorides: kui laps magas, pesin käed, läksin alla, võtsin beebile söögid, tegin mehele ja vanemale lapsele söögid või mida iganes neil vaja oli, pesin uuesti käed ja läksin tita juurde."

Lisaks tekkisid Kristiinal probleemid rinna andmisega. Ta ei häbene tunnistada, et pole kunagi elus nii palju nutnud kui siis.
"Kõige hullem vastsündinuga suletud uste taga istudes oli kuulata, kuidas teine poeg ukse taha jooksis ning "Emme-emme!" röökis. Teada, et ma ei saa tema juurde minna ja teda kallistada oli piinav. Ma ei saanud nii väiksele lapsele olukorda põhjendada ja öelda, et mine ära. Pigem olin lihtsalt tasa kõik need päevad ja issi siis ütles, et emmet ei ole kodus."