Võib öelda, et tulevik on kuueaastasel Freddie'l ja viiesel Bobbyl armastatud ema poolt igati kindlustatud - Jade jättis neile 3 miljonit naela ehk umbes 53 miljonit krooni, kirjutab Daily Mail.

Testamendis on ära märgitud ka lesk, 22aastane Jack Tweed. Temale pärandas naine oma kuus aastat vana Volkswageni. Emale jättis Jade 10 000 naela ehk umbes 170 000 krooni.

Goody pojad elavad täna oma bioloogilise isa, teletäht Jeff Brazieri juures. Just tema märkis emakakaelavähki surnud Goody laste hooldajaks kuni mehe surmani. Kui Jeff peaks varem hinge heitma, on Jade oma lapsed usaldanud kolme oma kallima sõbra hoolde. Seega võib oletada, et naise usaldus oma ema Jackiey ja abikaasa Tweedi vastu polnud just suur - neil lubab ta lapsi üksnes külastada...

Goody sõlmis tulutoovaid meediadiile vaid nädalaid enne oma surma. Nii saavadki täna tema armastatud lapsed õppida ühes mainekas erakoolis, milles aastamaks 21 000 naela.

Aastal 2002. tõsielusarjas "Big Brother" osalenud Jade pistis erinevate ettevõtmistega taskusse 5 miljonit naela. Loodi ka Goody-nimeline parfüüm, mis osutus samuti edukaks ja naise kontole 500 000 naela, miljoni teenis ta autobiograafiliste teoste müügist jne.

2005.a astal ostis ta uhke eramu hinnaga 250 000 naela, täna on sama maja väärtus tõusnud juba 70 000 naela võrra.
Kolm kuud hiljem soetas ta taas uue maja ja maksis selle eest 415 000 naela, mis täna on hinnatud 450 000 naelale.

"Kui Jade kolis, üüris ta eelmise maja kohe välja. Ta tegi kõik need sammud oma poegadele mõeldes," räägib naise lähedane sõber. "Jade'i pojad on hoitud ja hoolitsetud. Goody tegi enda poolt kõik, mis suutis. Ja ta suutis palju."