Kroonika kirjutab, et kooselu purunemine mõjus mehele nii rängalt, et ta korraldas viiepäevase peotuuri, mille ajal Charlene (22) aitas tal lahkuminekuhaavu tohterdada. Ka klubi Angeli peoloomad kinnitavad, et nad on kuuma paari suisa suudlemas näinud.

Tanel ei kipu oma uut suhet kinnitama ja sõnab, et nad on Charlene'iga vaid sõbrad. Küsimusele, kui lähedane ta Charlene'iga on, vastab Tanel: "Ee ... muidugi me oleme lähedased, kõik minu sõbrad on mulle lähedased ju. Sama hästi võiks öelda, et olen suhtes Danel Pandrega, kellega olen mitu aastat bändi teinud."

Charlene teeb aga hoopis omapärase käigu. Suhteteemat puudutavale pärimisele tuleb kiire vastus: "Ei kommenteeri! No comments, no comments!"

Veidi hiljem pöördub neiu ajakirjaniku poole palvega: "Kas võin paluda, et kasutaksite mõnda uuemat pilti? Mul on nendest sweet sixteen fotodest juba kõrini."

Enne Maria Porti oli Taneli kullatükiks Evely Ventsli, kes mehe oma sõbrannalt Katarina Padarilt üle lõi. Padari kallimad on olnud ka lauljannad Maikeb ja Eda-Ines Etti.