Kaks päeva vana ja head!
Nagu põlistel ikka, on muru rohelisem ja vanakooli peod ehedamad. Vanakooli pesuehtsuses võib veenduda Krahlis, kus nauditakse eelmainitud asja täis nädalavahetust!
Reedel astub vähese publiku (suur publik Krahli lihtsalt ei mahu)lavale elektroonilise muusika elav legend Jori Hulkkonen, kes sellel korral olevat lubanud mängida vaid vanakooli acid’i ja tekno seti.
Laupäeval äratatakse Check One Two’l ellu aga underground hip-hop pidude fiiling ehk Rohelise salongi, Mai Keskuse, Bel Airi ja Enteri kohviku pidude parimad hetked! Kas mäletad veel neid aegu, kui pooltel noortel polnud "hip-hop fashion'i" viimaste reeglite kohaselt püksid rebadel ja pesapalli nokats viltu pähe lükatud? Kui meelde tuleb, on pidu soovitatav.
Vaata Hulkkoneni pidu siit ja Check’i siit.

Euro-Eesti laulupidu seekord suures saalis
Eurolaul on eestlastele kui laulurahvale vähemalt sama oluline, kui masu päästeingli ehk euroraha käibelevõtt.
Lihtsurelikule on siiani väheke segaseks jäänud, miks Eurolaul lõigati ümber Eesti Lauluks, läheb see ju ikkagi lõpuks euroviisudele. Mõte on siiski samaks jäänud ja aasta olulisim kodumaine muusikasündmus sisustab kohustuslikuna nii mõnegi muusikasõbra õhtu.
Kes alles nüüd ärkas, siis võtku teadmiseks et Nokia Kontserdimajas saab oma ihusilmaga näha Lenna Kuurmaad, Marten Kuningat ja Mahavokki, Violinat ja Rolf Juniorit, Tiiu Kiike, 3-e Pead, Mimicry'd, Malcolm Lincoln'i, Disko 4000-t, Groundhog Day'd ning Iiris Vesikut. Üllatusesinajatest ning Sepp-Avandi esiriiklikust huumoriduost rääkimata.
Vaata lähemalt siit.

Hommikul saad raha, õhtul pidu
Laupäeval saab Tartus omale väga mõnusa päevakomplekti. Nimelt võib armas Genialistide külaline maha müüa oma tarbetu nodi, et siis õhtul sealsamas hea pidu maha teha!
Jah, jälle on Müürilille täika käima minemas ja nii nagu ikka ning jälle täiesti teistmoodi. Pole muud rabelemist, kui ennast müüjaks registreerida ja vaadata pealt oma tarbetu nodi rahaks muutumist.
Õhtul anna kogunenud sedelitest ära üks Rudolf Tobiase pildiga ja kuula eurostaari Malcolm Lincoln'i! Lisaks second hand disko plaadikeerutajad.
Uuri lähemalt siit.

Hea on teada...
Pühapäev sobib heaks filmipäevaks. Jätaks seekord igasugused klantsfilmid tähelepanuta ja soovitaks midagi tõeliselt huvitavat.
Režissöör Kullar Viimne veetis kolm kuud Ugandas, filmides dokumentaalfilmi "Süütu". Tulemuseks on dokumentaal lapssõduritest ja armastusest elu vastu.
Filmis kohtame nelja tagasipöördunud lapssõdurit, kes parema tuleviku lootuses püüavad hakkama saada oma mineviku mälestuste ja hirmudega.
Äsja esilinastunud "Süütu" on jookseb Artises.
Vaata siit.

Värvilist nädalavahetust!