Kaunis hollandlanna Merith Van Onselen rääkis väljaandele News Of The World, et tal oli muusikuga ligi aasta kestnud armusuhe ajal, mil mees veel oma noorima lapse ema Marie Christine Musswesselesiga koos oli.

Take Thati liige kohtus 28-aastase ja samuti paarisuhtes oleva Onseleniga 2008. aastal ühes Berliini ööklubis, kus naine diskorina töötab. Nad vahetasid telefoninumbreid ja leppisid kokku kohtumise - nii see kõik algas.

Merithi sõnul põdes Howard väga, et oma naist petab, kuid ei suutnud samas ka nende suhet lõpetada. Onselen räägib, et samas ei varjanud Donald nende romaani, sest mees tutvustas teda nii bändikaaslastele kui ka endisele kallimale.

Lõpuks sai Howardi süda kehahimudest võitu ja ta lõpetas suhte. Mees kinnitas Merithile, et teeb seda oma laste pärast, sest ei suuda nii jätkata.

Howard on muuhulgas üks nendest tuntud inimestest, kes kõval häälel kanepi legaliseerimise eest seisavad. Ta on öelnud: "Kui inimesed joomise asemel kanepit tõmbaksid, oleks palju vähem kaklusi, vägivalda ja probleeme."